Ferienhaus Bayard


I hjärtat av Winningen granne med  vinbönder, vinpubar och små, gemytliga  hotell ligger vårt generösa , familjevänlige sommarhus     byggd i den ortstypiska stilen.

Sommarhus Bayard


Beskrivning


Familjevänligt sommarhus med generösa ytor i hjärtat av vinbyn Winningen

Ca. 100m2 med stor vardagsrum som har en del med matsal och mysig sitthörna och den andra delen där det finns TV-rummet med bäddsoffan.Det finns ett mycket välutrustad kök och ett stort och ett rymligt badrum med dusch och badkar.


Huset har 3 sovrum och med bäddsoffan i TV-rummet finns det totalt 8 sängplatser

På bottenvåningen finns det en stor innegård med trädgårdsmöbler, parasoll, studsmatta, tvättstuga och mycket plats att leka eller parkera cyklar av alla slag.


Inredning och utrustning


Köket:

Komplett utrustat kök med glashäll, diskmaskin,kaffebryggare, brödrost, vattenkokare, bestick, porslin och dammsugare med mera.


Vardagsrummet: 

Matplats för upp till 10 personer, 2 gemytliga sitthörnor, HDTV (dock ej svenska kanaler) BluRay kompaktanläggning, Ipod dockingstation, Radio, och ADSL W-Lan.


Sovrum:

1 sovrum med dubbelsäng på första våningen

1 sovrum med 2 enkelsängar på första våningen

1 sovrum med dubbelsäng på bottenvåningen


Tvättstuga:

Tvättmaskin, torktumlare, torkställ


Frukost serveras tyvärr inte men den som vill sätta sig vid dykat bord är välkommen att höra av sig till Achim Kröber på Hotel Markstschänke i huset bredvid. Han ta gärna emot extra frukostgäster.


Katt och hund är varmt välkommen hos oss.


Det är inte tillåtet att röka inomhus.